Siirry suoraan sisältöön

Yksityishenkilöt

Tilasuunnittelu

tilaohjelman ja pohjan suunnittelu

pintamateriaalit ja värit

kiinto- ja irtokalusteet

akustiikka

kustannusarvio

tekniset piirustukset

3D visualisointi

Valaistussuunnittelu

valaisinsijoittelu

valaisinluettelo

kustannusarvio

tekniset piirustukset

Konsultaatio

kesto 2h

apua pieniin tilallisiin ongelmiin

kirjallinen dokumentti

tapaaminen etänä tai kasvotusten

Jotain pientä

Kaipasitpa ammattilaisen apua sopivan maalisävyn valintaan, akustiikan parantamiseen tai vaikka säilytysratkaisuihin, olemme täällä sinua varten!

Jos mielessäsi on jokin pieni sisustukseen tai tilaan liittyvä pulma, johon kaipaat näkökulmaa tai apua, kahden tunnin konsultaatio riittää hyvin. Sen aikana voimme tavata joko kasvotusten kohteessa tai etänä. Käymme läpi tarpeesi ja toiveesi, jonka pohjalta teen kirjallisen tiivistelmän läpi käydyistämme asioista.

Pyydän mahdollisia esitietoja, kuten pohjakuvia tai valokuvia kohteesta, mikäli koen niille tarvetta. Nämä auttavat, jotta kahden tunnin tapaaminen olisi mahdollisimman antoisa!

Hieman suurempaa

Onko mielessäsi tilan tai parin muutos, valaistuksen päivittäminen tai pienen asunnon remontti?

Räätälöimme juuri oikeanlaisen kokonaisuuden tarpeidesi mukaan. Voimme siis keskittyä vain kotisi yhden tilan kokonaisvaltaiseen muutokseen tai vastavuoroisesti pelkkään valaistukseen.

Saat itsellesi kirjalliset dokumentit suunnitelmasta, joiden pohjalta myös muutoksen toteuttajan on helpompi tehdä työnsä. Tarvittaessa voimme myös tehdä kustannusarvio, sekä hallita ja valvoa, että projekti sujuu alusta loppuun saakka suunnitelmien mukaisesti.

Kaiken kattavaa

Oletpa sitten remontoimassa tai rakentamassa uutta, meiltä saat kohteeseesi kokonaisvaltaisen ammattitaitoisen suunnittelun. Olemme kumppanisi alusta loppuun saakka.

Kokonaisvaltaisella tilasuunnittelulla pääsemme vaikuttamaan tilaan kokonaisuutena; materiaalit, värit, kalustus, akustiikka ja valaistus. Näin saadaan luotua eheä ja aisteja puhutteleva kokonaisuus, vastaamaan juuri sinun tarpeitasi.

Tarpeidenne kartoituksen jälkeen teemme suunnitelmat, josta toimitamme kaikki dokumentit. Hoidamme tarvittaessa myös projektin kustannusarvion, hallinnan sekä työn valvonnan. Kauttamme myös ammattitaitoiset tekijät, joiden työnjälki on huolellista ja viimeisteltyä!

Ota yhteyttä

Ole rohkeasti yhteydessä ja tehdään teidänkin unelmastanne totta!