Siirry suoraan sisältöön

Studio nano


Unelma sisustusarkkitehtuurista on syntynyt jo lapsuudessa: barbeilla oli mitä upeimmat kodit ja omankin huoneen sisustus vaihtui vähän väliä. Tuota unelmaa kohti on menty noista ajoista asti joka päivä. Se on vaatinut uhrauksia, lukuisia muuttoja, pitkiä välimatkoja ja ennen kaikkea päättäväisyyttä. Unelma on kuitenkin ollut sen arvoinen!

Haluamme suunnittelustudiona luoda tiloja, jotka tuntuvat, luovat mahdollisuuksia ja kestävät aikaa.
Intohimomme ovat tilakokemuksissa ja valaistuksessa, joiden avulla paikasta tulee tila. Tila, joka kutsuu ja saa meidät palaamaan uudelleen. Tila, joka kertoo tarinaa ja herättää tunteita. Tartumme kaikkiin projekteihin suurella sydämellä ja pyrimme näkemään jokaisen tilan mahdollisuutena.
Haluamme tehdä myös teidän unelmistanne totta!

Studiomme arvot

Käyttäjälähtöisyys

Käyttäjän huomioiminen erilaisin menetelmin suunnitteluvaiheessa, takaa että tiloista saadaan toimivia, ihmisen kokoisia, sekä kaikkia aistejamme puhuttelevia. Pidämme tilan käyttäjän suunnittelun keskiössä ja näin luomme kokemuksellisia ja mahdollisimman pitkän elinkaaren tiloja.

Elämyksellisyys

Elämme elämys- ja kokemusyhteiskunnassa, jossa olemme valmiita panostamaan siihen, että saamme kokea elämyksiä. Myös tila voi olla elämys ja kokemus, joten siksi pyrimme panostamaan niihin. Hyvin suunniteltu tila puhuttelee eri aisteja, sekä herättää tunteita ja ajatuksia.

Vastuullisuus

Painotamme tilojen ja materiaalien pitkää elinkaarta suunnitteluprosessissa muista arvoista tinkimättä. Vastuullisuuden hyödyt vaikuttavat ympäristöön, ihmisiin ja kustannuksiin. Haluamme luoda tiloja, jotka kestävät aikaa sekä muuttuvaa maailmaa ja säilyvät sukupolvelta toiselle.

Suunnittelija

Olen Suvi, yrittäjä ja luova suunnittelualan ammattilainen. Intohimoisena suunnittelijana pyrin näkemään jokaisen tilan mahdollisuutena. Tärkeimpiä tavoitteitani suunnittelijana ovat ihmisten psyykkinen ja fyysinen hyvinvointi, vastuulliset valinnat ympäristö huomioiden, sekä kauneuden lisääminen arkeemme.

Olen opiskellut Aalto-yliopistossa sisustusarkkitehtuuria ja kalustemuotoilua, oppinut valaistussuunnittelua huipputiimissä ja tällä hetkellä täydennän osaamistani vielä palvelumuotoilun opinnoilla. Joten tilat, valaistus ja toimivuus ovat suunnitteluni kulmakiviä. Tavoitteeni onkin työssäni saada nämä kolme asiaa yhdistymään saumattomasti toisiinsa.

Uskon siihen, että kaikella on tarkoitus. Ja toivon, että minun tarkoitukseni on muuttaa maailmaa tila kerrallaan!

Ota yhteyttä

Ole rohkeasti yhteydessä ja tehdään teidänkin unelmasta totta!